Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Přečetla jsem to poprvé, nepochopilaRv

Podruhé, nepochopilaRv

Potřetí už to číst nebudu!Rv

1 0
možnosti

P14a95v40e50l 81V74é97b22r

5. 10. 2016 7:12

Z toho si nic nedělejte, mně se totéž stalo s Komunistickým manifestem...

1 0
možnosti

K tomu Vašemu poslednímu odstavci - právě že fin.úřady neumí nebo nechtějí nebo nemohou rozlišit ty poctivé od těch nepoctivých, udeří kladivem na všechny bez rozdílu. Určitou část těch poctivých tím rovnou zařízne a druhou část těch poctivých přistrčí ke hranici živoření. Ti nepoctiví napřou energii a prostředky na hledání způsobů, jak EET obejít a nepochybuji, že se jim to podaří. Celkově je to dobré jen pro distributory těch pokladních systémů a programů do nich - to nechci ani spekulovat, že na tom mají podíl Babišovy firmy.

1 0
možnosti
Foto

Ano, máte pohled laický a modifikovaný masivní mediální masáží.

Tady ale už vůbec nejde o daňový přínos do SR, teď už je to výhradně v rovině politické a osobní, protože Babiš zavádí balkánský systém, který ani u nich nic významného nepřinesl.

Lidem sledujícím i jen okrajově politiku a hospodaření je jasné, že tam, kde se EET zavádí, nelze ani teoreticky vytěžit tolik daní, kolik slibuje a masivní daňové úniky jsou někde úplně jinde, kde si s nimi neví rady.

Proto takový tlak na EET!! Jenže:

- dosud nejsou známé technické detaily provozu tohoto systému

- systém není odzkoušen a jeho stabilita je nejasná

- zvýšil se objem inzerce na pokladny pro EET, ale solidní prodejce vám řekne, že ještě pokladny nemůže prodávat, protože jsou nejasnosti, které mu brání v jejich finalizaci a distribuci, atd., atd....

A tak nás Babiš (všechny, podnikatele i zákazníky) vhání do systému, který je nástrojem jeho politického boje a který stůj co stůj prosazuje i pro své zbytnělé ego.

Jsem přesvědčen, že EET "přinese" miliardové daňové výnosy i v případě, kdy nebude fungovat nebo budou tyto výnosy reálně nižší. prostě je přinést MUSÍ. I za cenu účetního přesunu financí ve SR, protože je to vlajková loď Babiše do dalších voleb a to se pokazit prostě nesmí.

Bláhoví jsou ti, kdož věří Babišovi jeho tvrzení o péči o daňové výnosy. Možná snad jen proto, aby byl dostatek financí na dotace jeho konglomerátu.

7 0
možnosti

Když už, tak EET do každé domácnosti. Moc utrácíš nebo nakupuješ! Hrabeš! Zaplať! :-);-€

0 0
možnosti

J35i54ř46í 95V37o29l97k37a

4. 10. 2016 8:26

Osobně si neumím představit, že si půjdu koupit jízdenku na cokoliv, tři minuty do odjezdu, fronta a vypadne internet, tiskárna a k tomu vystresovaný pokladní. A to jsem si nekoupil za pětku noviny a děcku lízátko.

3 0
možnosti
Foto

Jinými slovy říkáte, že je správné, když si lupiči vytvoří za peníze svých obětí dokonalejší nástroj na jejich olupování.

6 0
možnosti

P45e20t64r 47N98ě71m48e57c

4. 10. 2016 7:43

Jak EET zabrání např. zedníkoví, aby práci vůbec nezaúčtoval ??? 8-o

EET je jen další buzerace státu.

3 0
možnosti

P70a60v66e51l 90V56é62b58r

4. 10. 2016 7:18

Prosím vás, lidi, přestaňte už s tou miliónkrát omílanou, přesto chybnou, mantrou, že co podnikatel (nebo OSVČ), to podvodník šidící na daních! Pokud něco ošidí, tak ne moc a za všechna tato ošizení si to vybere Babiš na dotacích.

Problém je totiž v tom, že zisky malo-podnikatelů jsou na hraně přežití a EET je další zátěž, jak finanční (musí koupit zařízení a musí koupit konektivitu s negarantovanou spolehlivostí), tak byrokratickou. Moje manželka má dva roky do důchodu. Co myslíte, koupí si to zařízení, které si potom může strčit pod postel, nebo s tím švihne? (b je správně)

13 0
možnosti
Foto

Pokud se někdo nenechá oloupit, tak nikoho přece nešidí. Lupičské zákony je morální obcházet.

3 0
možnosti
  • Počet článků 38
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 510x
Čech tělem i duší

Seznam rubrik