Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VC

Zapomněl jste na humanitární bombardování!!

0 0
možnosti
Foto

A také ji vždy mít bude, protože hlásal jen nesmysly plné prázdných slov. Když se nad tím zamyslíte, jsou taková prohlášení nic proti ničemu, nic neřeší, neobsahují žádný návod pro lepší příští. Jen takové naznačování všichni jste špatní a kdybyste byli lepší, bylo by všechno báječné.

2 2
možnosti
VH

Souhlas a karma, zvláště dnes když je na hradě skoro KG a jeho Marta. !!

0 2
možnosti
JL

No, já nevím. V. Havel v poslední větě naznačuje, že není pravda, že za veškeré problémy světa může jeden národ, jedna rasa nebo jedno náboženství. A dokonce explicitně zmiňuje Maďary. Nevím, jestli se s ním dá v tomto souhlasit. Maďaři přeci můžou za ty problémy, které v Evropě s migrací máme, ne? Vždyť to loni psali v novinách ...:-)

0 0
možnosti
MC

Druhý úryvek se mi moc líbí. Je přesný, pravdivý a příznačný pro dnešní falešné socialistické multikulturní ataky na pravicového voliče.

2 0
možnosti
Foto

,,Stále máte pravdu pane Havle"

Slova, slova, slova.....

Bůh chrań váš rozum před uhnízděním keců ve vašem mozku. Jen tak zůstane i ve vaších očích slunce jas.;-)

2 2
možnosti

Dík!

Velice mne překvapuje, jak mnoho lidí se nechalo zmasírovat do polohy, kterou propaguje nejen ruská desinformační služba, ale i Zeman a mnoho dalších, do polohy, ze které není cesty ven!

Vraťme se k Václavu Havlovi, pokud chceme přežít!

:-)

6 5
možnosti
MB

A to se naše média tak snaží, aby tomu tak nebylo. Lidi jsou nepoučitelní, ani toho duševního génia hajaju si nezvolili. Navhuji volby zrušit jako zmanipulované Putinem a určit prostě za prezidenta toho, koho nám dosadí Viktorka Nulandová.

3 0
možnosti
JR

J15a48n 78R40á62ž

24. 4. 2016 16:45

Havel byl transparentní protiklad slov a činů. Čímž nechci říci, že jeho slova nebyla poslouchatelná. Jo poslouchaly se dobře... kdo by rád neposlouchal slova o pravdě a lásce a pod. vždyť žít takový život si přeje každý. Katastrofou je, když někdo uvěří, že něco takového může opravdu fungovat.

Havel byl snílek, jež jak svůj život reálně žil dokazoval, že sám svým snům nevěřil.

8 6
možnosti

Je mi líto, že jste žádná setkání ve společenství opravdové důvěry a vzájemné úcty nepoznal! Václav Havel nebyl prostý snílek! Václav Havel žil na plno v úsilí toho, aby si mohl sebe vážit!

Ta lavina, co se strhla proti němu, snad ani není proti němu, ale proti pokroku v naší společnosti! Kam jsme se to propadli, že je nám láska a úcta k člověku k smíchu stejnětak jako úcta k pravdě, pro kterou zemřel mistr Jan Hus! Kam jsme se to propadli?

7 1
možnosti
Foto

:-):-)tyto výňatky nyní zmiňuje v LN i Petruška Šusterová a mně se chtělo s odkazem na ni, která je po létech opět vynesla na světlo, totež také časem zmínit. Nemá cenu čekat mnoho jiných reakcí než ty v diskuzi... ono přiznat si, že za mnohé nám skutečně nemohou jiné národnosti, přiznat si, že on se vždy někdo pro moji frustraci otřít si boty najde... to je těžké. Kolektiv je vždy síla...kdy jedna neodvaha posiluje neodvahu druhou.

9 0
možnosti

...a odvaha jednoho rozmnožuje odvahu druhých!

4 0
možnosti
  • Počet článků 38
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 510x
Čech tělem i duší

Seznam rubrik